Βίντεο-ντοκουμέντο από τη συμπλοκή μαθητή- διευθυντή σε ΕΠΑΛ

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της έντασης που δημιουργήθηκε πριν από τον καβγά του 16χρονου μαθητή με τον διευθυντή σε ΕΠΑΛ του Αιγάλεω, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που δημοσιεύει η ΕΡΤ, φαίνονται δύο μαθητές να πετάνε κάδο μέσα στο σχολείο, ενώ ένας άλλος βγαίνει με μηχανάκι από το κτίριο.

Όλα έγιναν χθες (04.10.2022) το πρωί, όταν κάποιοι μαθητές θέλησαν να προχωρήσουν σε κατάληψη του σχολείου. Τότε ο λυκειάρχης πήρε τα κλειδιά και προσπάθησε να κλειδώσει το εκπαιδευτικό συγκρότημα έτσι ώστε να αποτρέψει τα σχέδια τους.

Δείτε τo βίντεο:



Οι μαθητές του ΕΠΑΛ αποφάσισαν να κάνουν κατάληψη και η κατάσταση ξέφυγε. Όπως υποστηρίζουν τα παιδιά, ο διευθυντής αντέδρασε και ήρθε στα χέρια με έναν 16χρονο, πολύ κοντά στην είσοδο του σχολείου.

Όπως περιγράφουν οι μαθητές του ΕΠΑΛ, ο 16χρονος πήρε κάποια στιγμή το κινητό τηλέφωνο του διευθυντή, για να τον κυνηγήσει και να τον αναγκάσει να απομακρυνθεί από την είσοδο. Ο εκπαιδευτικός αντέδρασε και όπως υποστηρίζουν παιδιά που ήταν μπροστά, έκανε κεφαλοκλείδωμα στον μαθητή, για να πάρει πίσω το κινητό του.

«Όλο αυτό ξεκίνησε επειδή ο διευθυντής ήθελε να κλειδώσει την πόρτα του σχολείου για να μη γίνει κατάληψη, μετά ο μαθητής πήρε έναν κάδο, ο διευθυντής τον απομάκρυνε και άρχισαν να κυνηγιούνται» ανέφερε ένας μαθητής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.