Βίντεο σοκ: Συμμορίες κυκλοφορούν με τσεκούρια και μαχαίρια

Συμμορίες στέλνουν τα απειλητικά τους μηνύματα προς κάθε αποδέκτη, ενώ κρατώντας μαχαίρια και τσεκούρια κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθήνας, σαν να θέλουν με το τρόπο αυτό να δείξουν ποιος κάνει κουμάντο στην περιοχή.

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που έχουν ανέβει στα social media στις οποίες πρωταγωνιστούν κυρίως νεαρά άτομα, ενώ κάποια από αυτά βρίσκονται στα όρια της ενηλικίωσης.

Όπως θα δείτε και στο οπτικό υλικό που παρουσιάζει το newsit.gr ομάδες τριών ή και περισσοτέρων ατόμων εμφανίζονται να περπατούν νυχτερινές ώρες στους  δρόμους της πρωτεύουσας, έχοντας στα χέρια τους φονικά όπλα.
Οπλισμένοι με τσεκούρια, μαχαίρια και σουγιάδες,  βαδίζουν απειλητικά και …προειδοποιούν όποιον προσπαθήσει να τους αμφισβητήσει.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Τα μέλη της συμμορίας είναι αλλοδαποί και προέρχονται  κυρίως από χώρες της Ασίας. Στην αρχή του βίντεο εμφανίζονται τρία άτομα με το ένα από αυτά να μην έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει άλλη μια ομάδα που κι αυτή απαρτίζεται από τον ίδιο αριθμό μελών, ενώ έπεται η ένωση όλων των υποομάδων. Όπως θα δείτε και στις εικόνες η συμμορία αποτελείται από 10 έως 15 άτομα σύμφωνα πάντα με τις εικόνες , που οι ίδιοι όπως όλα δείχνουν έχουν ανεβάσει στην γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Μαρίνος Αλειφέρης, newsit.gr 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.