Viral το απρόοπτο με τον καφέ στη συνέντευξη Βαρβιτσιώτη στο BBC -Εκτοξεύτηκε την ώρα που μιλούσε

Viral έχει γίνει ένα στιγμιότυπο από τη συνέντευξη του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο BBC. Οχι από τη συνέντευξη αυτή καθεαυτή αλλά από τα πλάνα που προβάλλονταν παράλληλα…

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μιλούσε στο BBC για την άρση των μέτρων και το άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης ενώ όσο μιλούσε προβάλλονταν εικόνες από την πρώτη ημέρα λειτουργίας των καφέ και των εστιατορίων στη μετά το lockdown εποχή.

Σε κάποια στιγμή στα πλάνα διακρίνονται δυο άνδρες να κάθονται σε μια καφετέρια περιμένοντας τον καφέ τους. Ο σερβιτόρος φθάνει και σερβίροντας τον καφέ, προφανώς μη υπολογίζοντας καλά, του φεύγει από τα χέρια καθώς πλησιάζει το τραπέζι με αποτέλεσμα να εκτοξευθεί πάνω στον πελάτη ο οποίος πετάγεται έντρομος και… λερωμένος.

Το στιγμιότυπο με το ατύχημα με τον καφέ έγινε viral με κάποιους να σχολιάζουν «Έτσι θα σερβίρουν τον καφέ στην εποχή του κορωνοϊού»!

Φυσικά τα βέλη στράφηκαν κατά του BBC που επέλεξε τα συγκεκριμένα πλάνα για το ρεπορτάζ της χαλάρωσης των μέτρων για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα με το άνοιγμα των καφέ, ύστερα από δύο μήνες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.