«Βόμβα» από Καρυστιανού- «Έρχονται μηνύσεις-έκπληξη προς όλους τους ιατροδικαστές και κατά πολιτικών προσώπων για τα Τέμπη»

Μηνύσεις προς όλους τους ιατροδικαστές που δεν ακολούθησαν κανένα πρωτόκολλο και δεν έπραξαν τίποτα από όσα όφειλαν να πράξουν αλλά και σε πολιτικά πρόσωπα- έκπληξη ανακοίνωσε σε συνέντευξή της στον 9.84 η Μαρία Καρυστιανού. Επειδή τίποτα στην δική μας υπόθεση δεν έγινε σωστά και νόμιμα, είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε σε μηνύσεις προς τους ιατροδικαστές που προφανώς δέχθηκαν οδηγία να συγκαλύψουν το Εγκλημα στα Τέμπη γιατί λειτούργησαν έξω από κάθε πρωτόκολλο ελληνικό και ευρωπαϊκό.

Δεν έγινε ο σωστός ιατροδικαστικός έλεγχος, ούτε οι απαραίτητες τοξικολογικές εξετάσεις, για να δούμε από τι κάηκαν οι άνθρωποί μας, ούτε αν υπήρχαν εύφλεκτες ουσίες για να διαπιστωθεί αν ζούσαν και κάηκαν ζωντανοί.

Οταν υπάρχει απανθράκωση, πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένες ενέργειες. Αυτές δεν έγιναν.
Αυτές είναι πολύ σημαντικές και βαριές σκόπιμες παραλείψεις από την πλευρά της ιατροδικαστικής υπηρεσίας.

Υπάρχει μια ατιμωρησία όσον αφορά τις κυβερνητικές παραλείψεις ή παρανομίες που δεν την δεχόμαστε σαν πολίτες. Αυτή την ατιμωρησία δεν την δεχόμαστε πλέον.

Μην ξεχνάτε πως έχουν περάσει τρεις εβδομάδες που έχει φύγει μια μήνυση που αφορά τον κ. Τριαντόπουλο και τους υπόλοιπους υπουργούς προς την Βουλή για την οποία δεν μιλάει κανείς.

Αυτό είναι αδιανόητο για μια δημοκρατική θεωρητικά χώρα- εγώ γνωρίζω πως δεν υπάρχει δημοκρατία, αλλά για αυτούς που από το πρωί έως το βράδυ προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο.

Επίσης έμαθα σήμερα πως η Βουλή θα κλείσει την Παρασκευή, θα κλείσει πολύ πιο νωρίς…
Από που προκύπτει αυτό;
Από την σημαία πήραν την άδεια;
Δεν θα τηρηθεί τίποτα νόμιμο σε αυτή την χώρα;

Εμείς είμαστε αναγκασμένοι λοιπόν, εφόσον έχουμε αυτά τα δεδομένα, να προχωρήσουμε πλέον διαφορετικά και σας το λέω αυτό γιατί θα ακολουθήσουν μηνύσεις έκπληξη, σε νέα πρόσωπα, πολιτικά πρόσωπα, πολύ πιο επιθετικά αφού δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα όλα που έχουμε.

Ας μείνει σε όλους μας πόσο αδιάφοροι είναι οι κυβερνώντες όχι μόνο απέναντι σε μας, στην γνώμη μας και σε όσα έχουμε πάθει αλλά απέναντι στους νόμους.

Πηγή: https://thefaq.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.