«Βόμβα» Τζουμάκα: Προαναγγέλλει αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ;

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Με τα πιο σκληρά λόγια μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη ο Στέφανος Τζουμάκας. «Υπάρχει μεγαλύτερο ανέκδοτο από αυτό;», διερωτήθηκε ο Στέφανος Τζουμάκας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε: «Θα δούμε αν θα πρόκειται για νέα φάρσα στην πολιτική ιστορία».

Ο Στέφανος Τζουμάκας ήταν κατηγορηματικός: «Με την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα δημιουργήθηκε μια κρίση ηγεσίας στον χώρο και μια κρίση ηθικής. Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν τυχοδιώκτες για να μπουν στην πολιτική και να μπουν στην χώρα».

Ο κ. Τζουμάκας υποστήριξε ότι κάποιοι έφεραν τον Στέφανο Κασσελάκη στην Ελλάδα από την Αμερική, τονίζοντας: «Υπάρχει μεγαλύτερο ανέκδοτο από αυτό;».

Ο κ. Τζουμάκας, όμως, δεν έμεινε μόνο σε αυτά. Είπε ακόμη ότι η παραμονή του στο κόμμα θα εξαρτηθεί από την πορεία που θα έχει αυτό. «Αυτό θα κριθεί από την πορεία της πολιτικής που θα έχει ο χώρος αυτός. Εάν ο χώρος αυτός παραεκφυλιστεί…». Στο ερώτημα, μάλιστα, αν ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μείνει ενωμένος, ο κ. Τζουμάκας απάντησε: «Με αυτή την πολιτική με τίποτα». Και σε εκείνο το σημείο τόνισε: «Μπορεί ο Κασσελάκης να είναι μεταβατικός αρχηγός».




Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.