Βουλή: Δεύτερη μέρα συζήτησης του Προϋπολογισμού

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Με ομιλίες βουλευτών ξεκίνησε η δεύτερα μέρα συζήτησης του κρατικού προϋπολογισμού του 2018 στην Ολομέλεια της Βουλής.
Η συζήτηση θα συνεχιστεί και αύριο. Μετά από ολιγοήμερη παύση θα ξαναρχίσει τη Δευτέρα και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Τρίτης με ονομαστική φανερή ψηφοφορία.
Κατά την πενθήμερη συζήτηση του νέου προϋπολογισμού έχουν εγγραφεί για να μιλήσουν συνολικά 195 βουλευτές.
Σήμερα αναμένεται να πάρουν τον λόγο ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, καθώς και ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Κώστας Φωτάκης.
Επίσης, σήμερα θα τοποθετηθούν οι υφυπουργοί: Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος, Παιδείας Αντώνης Λιάκος, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης, Μεταφορών και Υποδομών Νίκος Μαυραγάνης και Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.