Βουλή: Κινείται η πειθαρχική διαδικασία για τον Χρυσαυγίτη που συνελήφθη στο Μετς

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Τη διαδικασία του πειθαρχικού ελέγχου για τον 37χρονο μετακλητό υπάλληλο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή ο οποίος συνελήφθη για βίαια επεισόδια στο Μετς, κίνησε το κοινοβούλιο.

Ο μετακλητός υπάλληλος αντιμετωπίζει ευρύ φάσμα ποινών από τη Βουλή βάσει και του βαρύτατου κατηγορητηρίου που υπάρχει εναντίον του από τη Δικαιοσύνη. Ειδικότερα, ενδέχεται να του επιβληθεί από τη Βουλή χρηματικό πρόστιμο ή ακόμη ποινή οριστικής απόλυσης ενώ δεν αποκλείεται να κληθεί και να επιστρέψει τα χρήματα που του έχει καταβάλει η Βουλή.

Ο χρυσαυγίτης οδηγείται σήμερα στο αυτόφωρο πλημμελειοδικείο κατηγορούμενος για πολυάριθμα αδικήματα.

Του καταλογίζεται: αντίσταση, διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διατάραξη περιουσίας και φθορά ξένης περιουσίας, παράνομη οπλοφορία (ξύλινο ρόπαλο), οπλοχρησία, χρήση κροτίδων και συσκευής εκτόξευσης φωτοβολίδων.

ΠΗΓΗ news247.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.