Βουλή: Τη Δευτέρα συνεχίζεται η συνεδρίαση των επιτροπών για τα F-16

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Τη Δευτέρα συνεδριάζει εκ νέου η Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων της Βουλής, σχετικά με τη σύμβαση για την αναβάθμιση των F-16, ως προς το σκέλος των υποχρεώσεων της Lockheed Martin.

Η Επιτροπή έλαβε την απόφαση να επανέλθει σε συνεδρίαση το πρωί της Δευτέρας προκειμένου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, να καταθέσει τα έγγραφα τα οποία του ζητήθηκαν από βουλευτές οι οποίοι συμμετείχαν στην σημερινή κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση.

Nωρίτερα, ο κ. Καμμένος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσύρει την τροπολογία για την αναβάθμιση των F-16, ως προς το σκέλος των υποχρεώσεων της Lockheed Martin, προκειμένου άμεσα να καταθέσει τις ίδιες διατάξεις ως νομοσχέδιο.

«Θα μπορούσε να είναι νομοσχέδιο, σύμφωνα με την πρόταση του κ. Δρίτσα. Είναι η τελική λύση αν εκτιμηθεί ότι δεν επαρκούν όλες εκείνες οι διευκρινίσεις που ζητούνται από τους βουλευτές και δίνονται σήμερα» είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, στη συνεδρίαση των κοινοβουλευτικών επιτροπών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.