Βούρκωσε ο Bολιώτης Αποστόλης Τότσικας – «Μιλάω με συγκίνηση, συγγνώμη» (βίντεο)

Καλεσμένος στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν», βρέθηκε ο Αποστόλης Τότσικας, όπου και μίλησε για τον γάμο του με την Ρούλα Ρέβη, αλλά και την καλλιτεχνική πορεία του.

Ο Αποστόλης Τότσικας αναφέρθηκε σε μια σειρά εποχής που γυρίστηκε στο Ιράν στην οποία είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει. «Είχα επιλεγεί για μια σειρά εποχής και πήγα στο Ιράν και ουσιαστικά αφορά την εποχή που του Βυζαντίου με την Περσία. Εγώ υποδύθηκα έναν διοικητή του βυζαντινού στρατού. Είναι συγκλονιστικό το πώς δουλεύουν αυτοί οι άνθρωποι, δεν το έχω ξαναδεί. Παιδιά το Χόλυγουντ είναι σχεδόν αστείο μπροστά σε αυτό», ανέφερε για τη συνεργασία του ο Αποστόλης Τότσικας.

«Αυτή τη στιγμή αυτή η εξέγερση που γίνεται και ελπίζω να πάνε σύντομα όλα καλά και ο κόσμος να ταξιδέψει σ’ αυτή τη χώρα γιατί είναι συγκλονιστικό το μέρος. Μιλάω με συγκίνηση, συγγνώμη. Είναι πολύ κρίμα αυτό που τους συμβαίνει. Είναι φανταστικός λαός, τόσο καλοί άνθρωποι και πολύ πιο μπροστά απ’ ότι νομίζουμε», είπε με δάκρυα στα μάτια ο Αποστόλης Τότσικας.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.