«Βρήκα ευφυέστατη τη στάση του πρωθυπουργού, του έστειλα και ευχαριστήρια επιστολή»

“Το θεωρώ άκρως προσβλητικό από τον πρωθυπουργό της Βρετανίας” υπογραμμίζει η Βάνα Μπάρμπα.

Στην στάση που κράτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα γλυπτά του Παρθενώνα αλλά και στην… γενιά της βιντεοκασέτας εστίασε η Βάνα Μπάρμπα, την Παρασκευή (01.12.2023), μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha. “Θα πω ότι ήταν εξαιρετική η εμφάνιση του πρωθυπουργού μας στο BBC. Αισθάνθηκα πολύ περήφανη και ευγνώμων για αυτό που έκανε ο πρωθυπουργός γιατί, μετά από την αείμνηστη Μελίνα, ξαναγίναμε το επίκεντρο για το θέμα της επιστροφής των μαρμάρων στον τόπο τους” τόνισε, αρχικά, η δημοφιλής ηθοποιός.

“Το θεωρώ εξαιρετικό, το θεωρώ άκρως προσβλητικό από τον πρωθυπουργό της Βρετανίας. Και δεν είναι ότι μας τα δίνουν για να τα έχουμε για ένα χρονικό διάστημα… εδώ ανήκουν, εδώ είναι ο τόπος τους και πρέπει να γίνει η επιστροφή των μαρμάρων.

Επίσης, το βρήκα ευφυέστατο και έστειλα ευχαριστήρια επιστολή στον πρωθυπουργό”.

“Τη συμμετοχή στις βιντεοκασέτες την λέτε σαν να είναι κάτι μεμπτό. Εγώ είμαι περήφανη για αυτό που έκανα. Κατ’ αρχάς μου έδωσε ψωμί και δεν θα ξεχάσω ποτέ τους μεγάλους πρωταγωνιστές. Εγώ ήμουν κομπάρσος τότε, δουλεύαμε για να ζήσουμε.Είναι τραγικό και κρίμα, μια ανοησία, να μιλάμε με εμπάθεια για μια γενιά που πραγματικά έδωσε γέλιο και χαρά” παραδέχθηκε, ακόμα, η Βάνα Μπάρμπα στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στον Alpha.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.