Βρήκαν ανθρώπινο κρανίο στο διαμέρισμα που νοίκιασαν!

φωτο αρχείου
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένα ζευγάρι όταν πήγε να καθαρίσει το σπίτι που νοίκιασε στην Χαλκίδα.

Ειδικότερα, πάνω στο κρεβάτι και τυλιγμένο σε μια κουβέρτα είδαν ένα ανθρώπινο κρανίο και έντρομοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί έφτασαν αμέσως στην 5οροφη πολυκατοικία στην οδό Γαζέπη και εξέτασαν τους χώρους, ενώ πήραν φωτογραφίες από το κρανίο, το οποίο εστάλη για ιατροδικαστική και ανθρωπολογική εξέταση.

Τι εξετάζει η ασφάλεια Χαλκίδας
Στο συγκεκριμένο δωμάτιο, σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr κατοικούσε μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο ένας 40χρονος Έλληνας, στον οποίο έγινε έξωση γιατί δεν πλήρωνε τα ενοίκια. Ο ίδιος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι έχει αποχωρήσει από το δωμάτιο από τα τέλη Νοεμβρίου και αγνοούσε την ύπαρξη του κρανίου.

Από την Ασφάλεια Χαλκίδας εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, θα περιμένουν όμως τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να προχωρήσουν ουσιαστικά τις έρευνες και να βρεθεί σε ποιον ανήκει και πώς βρέθηκε στο συγκεκριμένο χώρο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.