Ξεσπά η Άντζελα Δημητρίου-«Έκανα υπομονή για την Όλγα. Με φωνές, με βρισιές. Μια κατάσταση ολέθρια»

Στο περιοδικό ΟΚ! και στον Νίκο Γεωργιάδη «σπάει» για πρώτη φορά τη σιωπή της η Άντζελα Δημητρίου. Λίγο πριν από την επιστροφή της στις αθηναϊκές πίστες και έπειτα από την είδηση πως έχει διακόψει κάθε επικοινωνία με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση, η Άντζελα Δημητρίου μιλά ανοιχτά για όλα.

«Έκανα υπομονή για την Όλγα. Με φωνές, με βρισιές, δεν μπορείς να φανταστείς. Μια κατάσταση ολέθρια. Τώρα πια είμαι ήρεμη», ανέφερε μεταξύ άλλων η Άντζελα Δημητρίου.

Άντζελα, μπορεί η ζωή να μας δίνει συνεχώς νέα μαθήματα;
Έχω πάρει πολλά μαθήματα στη ζωή μου. Αυτό ίσως είναι και το τελευταίο. Καμιά φορά λες ότι όλα είναι καλά και ξαφνικά έρχεται μια μέρα που λες «γιατί έγινε αυτό;». Εγώ τα έκανα όλα σωστά. Μεγάλωσα σωστά τα παιδιά μου. Γιατί να υπάρχει αυτή η αχαριστία, η αδιαφορία, το bullying; Με λυπεί πάρα πολύ. Γιατί η μάνα είναι πάντα μάνα. Αγαπάει τα παιδιά της, τα εγγόνια της, τα σκέφτεται πάντα. Έρχονται όμως έτσι τα πράγματα που πρέπει να διαλέξεις: θες μια ήσυχη ζωή και ηρεμία από εδώ και πέρα ή θες να είσαι σε έναν πόλεμο συνέχεια με τους ανθρώπους που αναρωτιέσαι αν σε αγαπάνε πραγματικά.

Σε θέλουν ως Άντζελα Δημητρίου ή ως Αγγελική Κιουρτσάκη; Το έχω ζήσει πολλές φορές και με πονάει. Το καταλάβαινα, αλλά έκανα υπομονή μόνο και μόνο για το παιδί μου. Και το άλλο παιδί μου αγαπώ εξίσου, αλλά είναι πολύ μακριά, αυτό ήταν κοντά μου. Στενοχωριέμαι πάρα πολύ. Δεν είναι όλα στη ζωή το χρήμα, Νίκο.

Νιώθω ότι έχεις πόνο μέσα σου.
Δεν έχω πόνο, παράπονο έχω. Ένα «γιατί;». Τίποτα άλλο. «Γιατί σε μένα;». Μόνο αυτό. Αυτό είναι το τίμημα της δόξας, που σου έλεγα. Οι περισσότεροι διάσημοι καλλιτέχνες έχουν βασανιστεί από τα ίδια τους τα παιδιά. Πάντα έλεγα «ό,τι θέλει η Όλγα να το έχει». Είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις ένα παιδί χωρίς να υπάρχει πατέρας. Ίσως μέσα της να είχε έναν καημό για αυτό και να το έριχνε σε μένα.

Εσύ κοιμάσαι τα βράδια με τη συνείδησή σου καθαρή;
Ναι. Εγώ είμαι πολύ ήσυχη. Γιατί ξέρω ότι δεν είναι στον δρόμο. Έχεις δει το σπίτι που τους έχω αφήσει. Όσο για την εγγόνα μου, που όταν γεννήθηκε μου κρατούσε το μικρό μου δαχτυλάκι, σαν να καταλάβαινε ποια ήμουν, έχω κάνει πάρα πολλά για αυτήν, ακόμα και πριν έρθει στον κόσμο. Τόσα
που δεν μπορούσε να κάνει καμία άλλη.

Πηγή: https://www.okmag.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.