Ξεσπά η Βολιώτισσα Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Θίχτηκε η τιμή και η υπόληψή μου

Απίστευτα πράγματα στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε. Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια της αγαπημένης στήλης «Διλήμματα».

Εκεί, η… εκκεντρική Μάρα Μεϊμαρίδη ήρθε σε μια απίστευτη σύγκρουση με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα με τις κουβέντες που αντάλλαξαν οι δυο αυτές κυρίες να είναι σκληρές.

Συγκεκριμένα, τα λόγια της κ. Μεϊμαρίδη ήταν πολύ σκληρά και έθιξαν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο την Τζωρτζέλα Κόσιαβα.
«Πόσα έχεις κάνει κι εσύ στην ζωή σου και τα κρύβεις; Ήρθες εσύ να μας το παίξεις ηθική μωρή; Έχω ακούσει και για σένα» είπε στον αέρα η Μάρα Μεϊμαρίδη και έγινε… χαμός!

Επανήλθαν…
Μετά τον άγριο καβγά της Μάρας Μεϊμαρίδη με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα προχθές οι δύο γυναίκες προσπάθησαν στον αέρα της εκπομπής να «λύσουν» τις διαφορές τους.
Ωστόσο αντί να το «λύσουν» την παρεξήγηση μάλλον… τα έκαναν χειρότερα.
Οι ειρωνείες έδιναν και έπαιρναν μεταξύ τους… σε σημείο τέτοιο που υποχρέωσαν την παρουσιάστρια να αποχωρήσει από το πλατό…

Εμφανώς στεναχωρημένη η Βολιώτισσα δημοσιογράφος, Τζωρτζέλα Κόσιαβα ανέφερε στον τηλεοπτικό αέρα πως « Θίχτηκε η τιμή και η υπόληψή μου. Έχω έναν άντρα, τρία παιδιά και τρεις οικογένειες στο Βόλο. Οι κουβέντες που ειπωθήκαν μπορεί να ειπωθήκαν πάνω στα νεύρα, όπως από εκεί και πέρα εγώ στεναχώρησα πολύ κόσμο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.