Τη δική του εκδοχή στην υπόθεση που έχει προκαλέσει σάλο σε όλη την Ελλάδα από το βράδυ της Κυριακής, έδωσε ο δικηγόρος του Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Σταύρος Γεωργόπουλος με δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, υποστήριξε πως δεν υπήρξε κανένας εξαναγκασμός της 17χρονης σε ερωτική πράξη από τον εντολέα του, τονίζοντας παράλληλα πως ακόμα και μετά την αποχώρησή της από το σπίτι του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, του έστειλε μήνυμα έτσι ώστε να βρεθούν ξανά και να βγουν.
«Αν εγώ πάω σε ένα σπίτι, και με βιάσουν, δεν θα προσπαθήσω να φύγω; Εδώ δεν υπήρξε καμία προσπάθεια να φύγει, έτρωγαν και έπιναν μαζί όλο το βράδυ και μάλιστα μετά του έστειλε μήνυμα για να βρεθούνε ξανά», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργόπουλος.
Παράλληλα, σχετικά με την υπόθεση στην οποία είχε εμπλακεί στο παρελθόν ο Ρούμπεν Σεμέδο στην Ισπανία, ο κ. Γεωργόπουλος υποστήριξε πως δεν υπήρξε ούτε σε αυτή την περίπτωση κάτι το μεμπτό.
«Υπήρχε ένας κύριος που χρωστούσε χρήματα στον εντολέα μου. Ο κ. Σεμέδο τον βρήκε και μόλις αυτός του έδωσε τα χρήματα τον απελευθέρωσε», σχολίασε τονίζοντας πως η αναφορά σε αυτή την υπόθεση δημιουργεί κλίμα ενόψει των νομικών διαδικασιών που «τρέχουν» μετά την καταγγελία της 17χρονης.
Ολυμπιακός: «Σεβόμαστε το τεκμήριο της αθωότητας, αναμένουμε την κρίση της δικαισύνης»
Επίσημη θέση για το θέμα του Πορτογάλου αμυντικού πήρε για πρώτη φορά ο Ολυμπιακός, ο οποίος υπογράμμισε ότι σέβεται πλήρως και αδιακρίτως το τεκμήριο αθωότητας κάθε κατηγορουμένου.
«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σέβεται πλήρως και αδιακρίτως το τεκμήριο αθωότητας κάθε κατηγορουμένου, στο οποίο εμπεριέχεται και το δικαίωμα αντιλόγου κατά της κατηγορίας. Ως εκ τούτου αναμένει την κρίση της ανεξάρτητης δικαιοσύνης και όσο εκκρεμεί ενώπιόν της η διερεύνηση ποινικής υπόθεσης που αφορά τον ποδοσφαιριστή Ruben Semedo, δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε τοποθέτηση», αναφέρει η ανακοίνωση.






























