Ξεσπά ο πατέρας της 37χρονης εγκύου – «Υπήρξαν εγκληματικές αμέλειες»

Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος της 37χρονης που βρισκόταν στον έβδομο μήνα εγκυμοσύνης της και άφησε την τελευταία της πνοή μαζί με το αγέννητο παιδί της σε θάλαμο του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης.

Ο πατέρας της ξέσπασε χθες βράδυ, αφού με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα, αναφέρθηκε σε «εγκληματικές αμέλειες στο μαιευτικό τμήμα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης», που στοίχισαν την ζωή στην κόρη και το αγέννητο εγγονάκι του.

Μάλιστα επεσήμανε ότι αυτές οι αμέλειες θα αποδειχθούν πολύ γρήγορα, με την έρευνα που θα ξεκινήσει άμεσα.

Η ανάρτησή του:
«Σήμερα κηδέψαμε την κόρη μου μαζί με το αγέννητο γιο της. Το καμάρι μας που τόσο άδικα έφυγε, πιστεύοντας ακράδαντα για εγκληματικές αμέλειες στο μαιευτικό τμήμα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και που πιστεύω ότι θα αποδειχτούν πολύ γρήγορα απρόσκοπτα χωρίς να γίνει καμία παρέμβαση από κάπου προκειμένου να μην θρηνήσουμε και άλλους αθώους ασθενείς. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον Σεβασμιότατο που τέλεσε την νεκρώσιμο ακολουθία χωρίς να το ζητήσω από τον ίδιο και που επισήμανε τις αμέλειες που ίσως υπήρχαν του Ιατρικού Προσωπικού. Δεν θα ήθελα ποτέ να αποχωριστώ το δάκρυ του που έπεσε επάνω μου την ώρα που με συλλυπήθηκε με ευχή για κουράγιο και δύναμη, λέγοντας με ότι πρώτη φορά συναντά τέτοια περίπτωση. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλον αυτόν τον κόσμο που ήταν εκεί για να πει το τελευταίο αντίο στα ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ. Ζωή σε όλους σας».

«Θα είστε αγκαλιά με το μωράκι μας»
Η 37χρονη μεταφέρθηκε την Τετάρτη στο νοσοκομείο με πόνους.

Ούτε αυτός όμως ούτε άλλος συγγενής της μπορούσε να μείνει μαζί της, λόγω των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κοροναϊού. Ύστερα από λίγες ώρες ο σύζυγος της σοκαρισμένος ενημερώθηκε από το ιατρικό προσωπικό ότι η σύζυγος του, μαζί με το αγέννητο παιδί τους “έφυγαν” από τη ζωή.

«Αγκαλιά με το μωράκι μας θα είστε αγάπη μου, μαζί, όπως φύγατε… μην φοβάσαι» γράφει η ανάρτηση του άντρα της.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της αδικοχαμένης 37χρονης θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.