Ξεσπά ο πατέρας του Mad Clip για τον σταυρό

Ο θάνατος του Mad Clip έχει προκαλέσει τεράστιο πόνο στο κοινό του δημοφιλούς καλλιτέχνη, όμως δεν έχουν λείψει και τα κακόβουλα σχόλια.

Μεταξύ αυτών και ορισμένα που αφορούν τις δηλώσεις συγγενών του για την απώλεια προσωπικών αντικειμένων του trapper, όπως ο σταυρός, το κινητό του τηλέφωνο και ένα τσαντάκι με χιλιάδες ευρώ σε μετρητά.

Μάλιστα, διάφορα σχόλια είχαν εστιάσει στην επίσκεψη του πατέρα του Mad Clip στο ΑΤ Γλυφάδας.

Σήμερα, ο ίδιος εμφανίστηκε στην εκπομπή T-Live της Τατιάνας Στεφανίδου για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Όπως τόνισε, ο πόνος είναι ακόμη υπερβολικά νωπός, ενώ μέσα στον θρήνο η οικογένεια είναι αναγκασμένη να αντιμετωπίζει και τα διάφορα κακεντρεχή σχόλια.

Όσον αφορά την αναζήτηση των αντικειμένων, ο πατέρας του Mad Clip τόνισε ότι είναι «άχαρη» δουλειά, όμως κάποιος πρέπει να την κάνει.

Συγκεκριμένα δήλωσε:
«Εγώ χθες που πήγα στην τροχαία Άνω Γλυφάδας, πήγα για να ορίσω πραγματογνώμονα τον κύριο Μαδιά για να τσεκάρει το αυτοκίνητο και να διαπιστώσει αν πρόκειται για δολιοφθορά ή να δει τι πήγε λάθος. Ρώτησα τον υπαστυνόμο εάν έχουν ψάξει το αυτοκίνητο του γιου μου για τον σταυρό που έχει απολεσθεί, που του τον είχε κάνει δώρο ο πρώτος του ξάδερφος και τον φορούσε όπως φαίνεται και στα βίντεο. Μου είπαν ότι έψαξαν το αυτοκίνητο και δε βρήκαν τίποτα.

Η τροχαία όμως μου είπε ότι πρέπει να πάω σε αστυνομικό τμήμα για να κάνω μήνυση. Πράγματι, πήγα στην ασφάλεια και κατέθεσα μήνυση κατά αγνώστων ότι απωλέσθηκε ο σταυρός και το κινητό τηλέφωνο του παιδιού μου. Το τσαντάκι με τα χρήματα (8.400 ευρώ) το έχει ο διοικητής στην τροχαία στην οδό Ηπείρου και πρέπει να το παραλάβουμε μαζί με τη μητέρα του γιου μου και όταν πάμε θα μας πάρουν και κάποια κατάθεση όπως μου είπαν.

Δε θέλω να ακούγεται από εδώ κι από εκεί ότι υπονοούν στα ΜΜΕ ότι ο πατέρας που έχει πεθάνει το παιδί του τρέχει για σταυρούς και για τηλέφωνα αλλά κάποιος πρέπει να κάνει και αυτή την άχαρη δουλειά. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ψάχνω για δημοσιότητα, θέλω να καταλάβουν ότι την ώρα που θρηνώ εγώ τον γιο μου, έπεσε και ο κλήρος να ασχολούμαι με όλα αυτά. Το παιδί προχθές το θάψαμε, δε θέλω να έρθει ποτέ κανείς στη θέση αυτή που είμαι εγώ. Όλα αυτά με τους σταυρούς και τα πορτοφόλια εμένα δε με αφορούν αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.