Ξεσπάει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας για την παρέα που έφυγε χωρίς να πληρώσει τον λογαριασμό

Oι νεαροί έφαγαν και όταν ήρθε η ώρα να πληρώσουν τον λογαριασμό στην ταβέρνα σηκώθηκαν και έφυγαν. Το όλο θέμα συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις στην Πάτρα και όχι μόνο…

Ο επιχειρηματίας συνεχίζει να ζητάει πληροφορίες για τα άτομα που φαίνονται στο βίντεο να τρώνε στην ταβέρνα του και στη συνέχεια να φεύγουν χωρίς να πληρώσουν τον λογαριασμό. Το όλο θέμα προκαλεί αντιδράσεις στην Πάτρα, καθώς στο βίντεο που ανέβασε φαίνονται τα πρόσωπα των νεαρών. Ο ίδιος τους καλεί να πάνε έστω και τώρα στο κατάστημά του και να τον πληρώσουν.

Το περιστατικό συνέβη σε παραλιακό κατάστημα στην Πάτρα, όπου η παρέα πήγε για να φάει θαλασσινά, ωστόσο έφυγαν χωρίς να πληρώσουν με αποτέλεσμα τον εκνευρισμό του ιδιοκτήτη, ο οποίος δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο που κατέγραψε κάμερα από το κλειστό κύκλωμα στο Facebook και μάλιστα τους «επικήρυξε».

Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 είπε ότι οι νεαροί είχαν σχέδιο και αυτό αποτυπώνεται μέσα από τις κινήσεις τους, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων ότι αν δεν πάνε στο μαγαζί θα τους κάνει μήνυση.

«Αυτοί οι ψευτόμαγκες ήρθαν έφαγαν και δεν πλήρωσαν όποιος μου δώσει πληροφορίες για αυτούς θα ανταμειφθεί αρκετά καλά» έγραψε ο αγανακτισμένος καταστηματάρχης. Το κόλπο τους ήταν απλό: αφού έφαγαν ήπιαν και κάπνισαν, ο ένας σηκώθηκε και πήγε στο εσωτερικό του καταστήματος και αφού διαπίστωσε ότι ο ιδιοκτήτης και οι υπάλληλοι ήταν απασχολημένοι εδωσε το σύνθημα στους άλλους και έγιναν καπνός.

Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη 19 Απριλίου και ήδη το βίντεο με τα πρόσωπα των νεαρών έχει γίνει viral στην Πάτρα και όχι μόνο.

Ωστόσο, η κίνησή του να δημοσιεύσει φωτογραφίες και βίντεο των νεαρών με καθαρά τα πρόσωπά τους, έχει προκαλέσει μεταξύ άλλων και πολλές οργισμένες αντιδράσεις, με αρκετούς να καταδικάζουν το γεγονός.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.