«Υπέγραψα χαρτί ότι θα κάνω θεραπεία στο σπίτι – Δεν με άφηναν να φύγω»

Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και τι τον οδήγησε στη νοσηλεία.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής είπε: «Πέρασα πνευμονία, μου ζητούσαν από το νοσοκομείο να νοσηλευτώ για δύο εβδομάδες. Αυτό σήμαινε ότι θα έπρεπε να κλείσει το μαγαζί και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Υπέγραψα χαρτί ότι θα κάνω θεραπεία στο σπίτι, γιατί δεν με άφηναν να φύγω. Ακόμα και τώρα που μιλάμε, έχω βήμα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πήρα πολλή κορτιζόνη και πρήστηκα λίγο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο τι λέμε στους άλλους. Πήρα κορτιζόνη 3,5 μήνες και είναι λογικό που πρήστηκα».

Ανέφερε πως δέχτηκε πολλά μηνύματα στα social media σχετικά με το πρήξιμο στο πρόσωπό του: «Έπαιρνα σχόλια “πάχυνες”, “πρήστηκες”, “τι έκανες στο πρόσωπό σου;”. Δεν είναι αυτό το θέμα, αλλά γιατί να πεις το κακό στον άλλο; Πρέπει να μου το πεις εσύ; Εγώ δεν ξέρω; Είμαι βλάκας;», τόνισε.

«Δεν πρέπει να το στηλιτεύουμε αυτό; Εγώ έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου και μπορώ να το αντιπαρέλθω αυτό. Όταν πεις κάτι τέτοιο σε ένα παιδί, μπορεί να το κουβαλάει για όλη του τη ζωή. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να μην στεναχωρούμε τον άλλο», είπε καταλήγοντας.




Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.