«Υπήρχε μια ηρεμία στο σπίτι, δεν είχα πάρει είδηση»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μπαμπα-δες» βρέθηκε η Εβελίνα Παπούλια και μίλησε στον Τάσο Ιορδανίδη για την κόρη της Αφροδίτη Λιάντου και τους χωρισμούς της,

Η Εβελίνα Παπούλια ανέφερε πως ο πρώτος χωρισμός από τον πατέρα της κόρης της, Αφροδίτης Λιάντου, ήρθε μετά από κοινή απόφαση, ωστόσο στον δεύτερο γάμο της, το διαζύγιο ήρθε σε σύντομο χρονικό διάστημα. «Χωρίσαμε σε λιγότερο από δύο χρόνια. Σκέφτηκα ότι έπρεπε να έχω χωρίσει και πολύ νωρίτερα. Με τον Γιώργο ήταν κοινής συναινέσει το διαζύγιο, η Αφροδίτη ήταν μικρή, οπότε δεν θα είχε εικόνες σπιτιού, οικογενειακές και ήταν και πιο ασφαλές νομίζω, το ότι χωρίσαμε τόσο νωρίς, απ΄το να νιώσει αποχωρισμό η Αφροδίτη σε μεγαλύτερη ηλικία», ανέφερε για τον χωρισμό της από τον Γιώργο Λιάντο.

Για τον δεύτερο γάμο της: «Μία που παντρεύτηκα και μία που χώρισα. Αυτό ήταν και το μεγάλο σφάλμα μου, ήταν κάτι που δεν καταλάβαινα εγώ. Δεν είχα πάρει είδηση τι παιζότανε γιατί υπήρχε μια ηρεμία στο σπίτι.

Οπότε, όταν κατάλαβα ότι δεν ήταν ακριβώς ηρεμία, αλλά υπήρχε κάτι υπόγειο από κάτω – έβραζε η φάση γιατί κάποια στιγμή επιτέθηκε η Αφροδίτη – και όταν είδα ότι ζορίζεται, της είπα μαζεύεις τα πράγματά σου, μαζεύω τα πράγματά μου και φεύγουμε», είπε η Εβελίνα Παπούλια καλεσμένη στην εκπομπή, «Μπαμπά-δες».
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.