Υπό έλεγχο η φωτιά σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε, στις 3 τα ξημερώματα, σε υπόγειο club εντός στοάς επί της οδού Πανεπιστημίου 10, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τους υπευθύνους του καταστήματος, στον χώρο την στιγμή που ξέσπασε η φωτιά, βρίσκονταν 200 άτομα, οι οποίοι είχαν βγει όλοι έξω, όπως υποστήριξαν στην Πυροσβεστική. Ωστόσο οι πυροσβέστες, παράλληλα με την κατάσβεση, έλεγξαν προσεκτικά και τον χώρο για τυχόν άτομα ευτυχώς με αρνητικά αποτελέσματα.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της φωτιάς την οποία διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Το ευτύχημα πάντως είναι ότι τόσο οι θαμώνες όσο και το προσωπικό πρόλαβαν και εγκατέλειψαν το κλαμπ, που τυλίχθηκε στις φλόγες, και είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.