Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Εύβοια

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης σε αγροτική έκταση στην περιοχή Μπαμπίνη Αμφιλοχίας. στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 7 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 2 αεροσκάφη Πετζετέλ και δύο αεροσκάφη Καναντέρ.

Σε ύφεση είναι το πύρινο μέτωπο στο Σελάκανο Ιεράπετρας Λασιθίου, ενώ υπό έλεγχο τέθηκαν οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε υπαίθριο χώρο στο Πικέρμι και στα νταμάρια Μαρκοπούλου στην Αττική, καθώς και οι φωτιές σε Νεοχώρι Ζίτσας Ιωαννίνων, Χρυσοκελλαριά Πύλου Μεσσηνίας, Παλαιούς Πόρους Πιερίας και Κολυμβάρι Χανίων, αλλά και στον Κάμπο Καρύστου.

Παράλληλα, άμεσα έθεσαν οι πυροσβέστες υπό έλεγχο τις φωτιές που ξέσπασαν νωρίς το μεσημέρι σε οικοπεδικό χώρο κοντά στο κτήμα Συγγρού στο Μαρούσι, καθώς και σε υπαίθριο χώρο στην Αυλώνα.

Συνολικά 75 αγροτοδασικές πυρκαγιές κλήθηκε να αντιμετωπίσει το τελευταίο 24ωρο (έως 06.00) η Πυροσβεστική.

Και την Τετάρτη, σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, είναι πολύ υψηλός ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς σε Αττική, Εύβοια, Λέσβο, Χίο, Ικαρία, Κυκλάδες, Χανιά και Ρέθυμνο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.