Υποκλοπές: Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο Βαξεβάνης

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου έφτασε ο εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης για να συναντήσει τον εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο που τον κάλεσε για εξηγήσεις σχετικά με τις αποκαλύψεις περί υποκλοπών.

Τον εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο που τον κάλεσε με αφορμή τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento για τις υποκλοπές, συναντά αυτή την ώρα ο εκδότης της εφημερίδας, Κώστας Βαξεβάνης.

Ο εκδότης πέρασε το κατώφλι του Αρείου Πάγου λίγο πριν τις 11 το πρωί για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας του για παρακολουθήσεις υπουργών, δημοσιογράφων και άλλων προσώπων. Ο εκδότης κλήθηκε ήδη από την προϊσταμένη της Ποινικής Δίωξης Αγγελική Τριανταφύλλου, προκειμένου να προσέλθει σε κατάθεση και να προσκομίσει όσα στοιχεία διαθέτει, μετά την παραγγελία για έρευνα του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου, αλλά αρνήθηκε να προσέλθει, δηλώνοντας ότι θα επισκεφθεί τον ίδιο τον κ. Ντογιάκο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.