Ζευγάρι κατέληξε στο κρατητήριο μετά από ύβρεις και χτυπήματα σε μπαρ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Μαλλιά κουβάρια έγινε ένα ζευγάρι χθες το βράδυ (03-09-2020) στο Ηράκλειο, με αποτέλεσμα να έχουμε γρονθοκοπήματα και εν τέλει να καταλήξουν και οι δύο, κρατούμενοι στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Εκείνος Ηρακλειώτης, 53 χρόνων και εκείνη από τη Βουλγαρία, 44 ετών. Εκτός από ερωτικό δεσμό διατηρούσαν και μπαρ στην περιοχή του Μασταμπά, όμως ένα τρίτο πρόσωπο στη ζωή του Κρητικού είχε φέρει σύννεφα και εντάσεις στη σχέση τους.

Χθες το βράδυ, επειδή λόγω της οικονομικής σύμπραξής τους στο μαγαζί υπήρχαν εκκρεμότητες, ο 53χρονος πήγε στο κατάστημα, όπου στη θέα του άνδρα η γυναίκα εξαγριώθηκε και άρχισε να τον βρίζει και να τον χτυπά.
Εκείνος αντέδρασε, έβγαλε μια κατσούνα από το αυτοκίνητο του κι άρχισε να την χτυπά με αποτέλεσμα να καταφθάσει η αστυνομία, που τους συνέλαβε και τους οδήγησε στο τμήμα.

Πηγή: cretalive.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.