Η Ένωση Χριστιανών Επιστημόνων Ν. Μαγνησίας τίμησε το BC Volos

Η Ένωση Χριστιανών Επιστημόνων Ν. Μαγνησίας τίμησε – με την παρουσία και την απονομή τιμητικής πλακέτας – την Ακαδημία Μπάσκετ BC Volos κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18-06-2018 στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας με την παρουσία του θρύλου του Ελληνικού μπάσκετ Αργύρη Καμπούρη.
Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της Ένωσης Χριστιανών Επιστημόνων «τίμησε ιδιαίτερα τους αθλητές που εκτός από τις επιδόσεις τους στα γήπεδα γίνονται φωτεινά παραδείγματα στο στίβο της ζωής με τη συμπαράστασή τους σε ευπαθείς ομάδες όπως στα παιδιά της ΠΙΣΤΗΣ (παιδιά με καρκίνο), στο Ορφανοτροφείο, σε άπορους συμπολίτες μας καθώς και σε άλλες κοινωνικές προσφορές.
Μαζί λοιπόν με την αθλητική άμιλλα οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας Κωνσταντίνος Καρακατσούνης, Εκπαιδευτικός-Γυμναστής και Γιάννης Καρακατσούνης με τους προπονητές των τμημάτων καλλιεργούν και σμιλεύουν τις παιδικές ψυχές με ήθος, σεβασμό, αλληλεγγύη και κοινωνική ευαισθησία.
Για τους λόγους αυτούς τιμήθηκαν από την Ένωση Χριστιανών Επιστημόνων. Εκ μέρους της Ένωσης παρευρέθηκαν οι Ευρυδίκη Ρομφαία-Βεργή, ο Θεόδωρος Κουτσούκος και η Ελένη Ζαχαριάδου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.