Κέρι: “Μακάρι να είχα και σε άλλες ομάδες προέδρους σαν τον κ. Ιμεράι”

Στον Blue Heart FM και την εκπομπή Ισορροπίες φιλοξενήθηκε μαζί με τον Αλέκο Αναστασίου ο Κέρι Λόρι, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Νίκου Ιμεράι, ευχόμενος να είχε και σε άλλες ομάδες τέτοιους προέδρους. Μάλιστα τόνισε ότι του αρκεί ότι δώσανε τα χέρια και δε θέλησε να επισημοποιήσει εγγράφως τη συμφωνία τους.
Αναλυτικά όσα είπε ο Κέρι Λόρι, που αποτέλεσε φέτος το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Νίκης:

απόδοση: Magnesiasports

«Ο κόσμος της Νίκης με ξέρει, γιατί είμαι μεγαλωμένος στον Βόλο και έφυγα από τον Μαγνησιακό. Πιστεύω ότι φέτος ότι άκουσαν και για την πορεία μου στον Αστέρα Αμαλιάδας, μια και πρωταγωνιστήσαμε και παίξαμε στα μπαράζ. Εκεί δικαιώθηκα και έδειξα ότι αδικήθηκα εδώ στον Βόλο. Η Νίκη έχει πιο βαριά φανέλα, έχει ιστορική ομάδα και έχει πιο πολύ κόσμο και να ξέρετε ότι είναι από τους λόγους της που επέλεξα να έρθω εδώ, γιατί μετράει και στο βιογραφικό ενός ποδοσφαιριστή. Εννοείται ότι μέτρησε και ο ίδιος ο κ. Ιμεράι. Είναι αλήθεια ότι πάει να κάνει κάτι πολύ καλό φέτος και το δείτε στην πορεία. Είναι ένας πρόεδρος που μπορεί να συζητήσεις μαζί του και να σε βοηθήσει. Μακάρι σε άλλες ομάδες να είχα έναν τέτοιο πρόεδρο. Μου είπε, αν θέλω να κάνουμε και χαρτιά για τη συμφωνία μας, αλλά του είπα όχι. Είναι και οικογενειακός φίλος. Μόνο τα χέρια δώσαμε. Είναι ένας άνθρωπος που κρατά τον λόγο του. Εγώ τον ξέρω από πολύ μικρός και θα κάνει τα πάντα, για να κρατήσει το όνομά του καθαρό».

Όσο για το σε ποια θέση του αρέσει να αγωνίζεται, τόνισε:
«Ο κ. Καβακάς στον Ολυμπιακό Βόλου με έβαζε εσωτερικά στα χαφ, κάτι σαν οκταροδεκάρι, που δεν είναι η θέση μου. Φέτος που πήγα στον Αστέρα Αμαλιάδας με έβαζαν δεξί εξτρέμ και έκλινα προς τα μέσα με το αριστερό. Εκεί είναι η θέση μου. Δεν μπορώ να αποδώσω το ίδιο στα αριστερά, γιατί είμαι αριστεροπόδαρος και μπορώ να συγκλίνω, για να σουτάρω, ενώ όταν είμαι αριστερά, φεύγω προς τη γραμμή και είμαι μόνο για σέντρα. Έχω δουλέψει επίσης στα στημένα από πολύ μικρός».

Για τον στόχο του:
«Πρώτος στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα ν’ ανέβει κατηγορία, αλλά εννοείται ότι θέλω να κάνω μία καλή χρονιά, όπως η περσινή. Αν μπορέσω, θέλω να βάλω πολλά γκολ».

Για τη συμπεριφορά του κόσμου από τη στιγμή που ήρθε στη Νίκη:
«Εκτιμώ ότι με συμπαθούν και με αναγνωρίζουν, γιατί ξέρουν ότι έβαλα πολλά γκολ πέρσι και μ’ αρέσει αυτό».

Για την προετοιμασία και το ενδεχόμενο να γίνει στο εξωτερικό:
«Σαφώς και παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η προετοιμασία και ειδικά στο εξωτερικό, που δεν μπορεί να σε ενοχλήσει κανένας και είναι μόνο η διοίκηση και οι παίκτες με τους προπονητές. Στην προετοιμασία είσαι συγκεντρωμένος, δουλεύεις εντατικά, έχεις τα γυμναστήριο, τα γήπεδά σου και τη συγκεκριμένη διατροφή και εννοείται ότι έχεις κι ένα οικογενειακό κλίμα και δένονται και οι παίκτες μεταξύ τους».

Για τις εγκαταστάσεις στις οποίες δουλεύει η Νίκη:
«Είναι επιπέδου Α’ Εθνικής. Πιστεύω ότι η οργάνωση φέτος θα είναι πολύ καλύτερη απ’ αυτήν που ήταν πέρσι».

Για το τι όνομα έχει η Νίκη στην ποδοσφαιρική πιάτσα:
«Πιστεύω ότι ο κ. Ιμεράι το έφτιαξε κατά πολύ το όνομα της Νίκης και μου στέλνουν μηνύματα πολλοί ποδοσφαιριστές. Για τον Δωματά παίξαμε ρόλο κι εγώ και ο Αλέκος. Βέβαια δεν έχει κλείσει ακόμη και δε λέω ότι, επειδή είναι φίλος μας, θα τον φέρουμε. Αυτό το παιδί κάνει για πρωταθλητισμό και εύχομαι να έχει αίσιο τέλος η περίπτωσή του, γιατί πιστεύω ότι θα βοηθήσει».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.