Δυο νέους αντιπεριφειάρχες στη Μαγνησία ανακοινώνει ο Αγοραστός

Τους Γ. Καλτσογιάννη και Β. Χατζόπουλο

Μέχρι το τέλος του μήνα, ίσως όμως και την άλλη εβδομάδα, ο Περιφερειάρχης, Κώστας Αγοραστός, θα ανακοινώσει τους αντιπεριφερειάρχες και όπως πληροφορούμαι η Μαγνησία το 2016 θα έχει δυο θέσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κ. Αγοραστός επιθυμεί διακαώς ο ένας εκ των δυο να είναι ο αγγειοχειρουργός του Νοσοκομείου, κ. Αθανάσιος Λιούπης, ο οποίος μπορεί να προσφέρει πολλά με τις γνώσεις του. Το πρόβλημα όμως είναι ότι ο κ. Λιούπης επιθυμεί να προσφέρει στο Νοσοκομείο Βόλου τις υπηρεσίες του και φυσικά και ο κ. Αγοραστός δεν επιθυμεί να «αδυνατίσει» το Νοσοκομείο από έναν εξαίρετο επιστήμονα. Πάντως, η συζήτηση Αγοραστού – Λιούπη θα γίνει πριν ανακοινώσει τα δυο ονόματα των αντιπεριφερειαρχών.
Τώρα, αν ο κ. Λιούπης είναι αρνητικός, τότε οι περιφερειακοί σύμβουλοι που θα οριστούν από τον Περιφερειάρχη, αντιπεριφερειάρχες θα είναι ο Γιώργος Καλτσογιάννης και ο Βασίλης Χατζόπουλος στα αγροτικά.
Τον κ. Καλτσογιάννη τον εμπιστεύεται ο κ. Αγοραστός, διότι είχαν καλή συνεργασία και στην προηγούμενη θητεία του, ως αντιπεριφερειάρχης, όπως επίσης τον κ. Χατζόπουλο, ο οποίος είναι βαθύς γνώστης των αγροτικών θεμάτων.