Ξενοδόχοι: Η Σκόπελος δοκιμάστηκε αλλά στέκεται όρθια

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Σκόπελο την Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου δοκίμασαν τις αντοχές του νησιού, των κατοίκων και επισκεπτών, τόσο Ελλήνων όσο και αλλοδαπών, λένε ξενοδόχοι του νησιού, ενώ επισημαίνουν, ότι «όλη η τοπική κοινωνία της γραφικής Σκοπέλου, έδρασε συγκροτημένα, σαν μια ομάδα».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «εξασφάλισε την σωματική ακεραιότητα των τουριστών και μετέφερε με υποδειγματική οργάνωση τους ενοίκους των καταλυμάτων που επλήγησαν από την θεομηνία σε άλλα ξενοδοχεία. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά σε όλους. Δεν υπήρξε καμία απώλεια ζωής ούτε καν ο παραμικρός τραυματισμός. Ήταν συγκινητικές οι δηλώσεις Άγγλων και Πολωνών τουριστών που όχι μόνο ευχαρίστησαν τους ξενοδόχους για την αυταπάρνησης τους αλλά ανασκουμπώθηκαν, βοηθώντας στην απομάκρυνση των φερτών υλικών».

Παράλληλα, στα τρία ξενοδοχεία της “Spyrou Hotels” (Skopelos Holidays Hotel & Spa, Blue Green Bay και Elios Holidays Hotel), όλα λειτουργούν εύρυθμα ενόσω το Rigas Hotel που υπέστη περιορισμένες ζημίες, όλοι οι πελάτες του εξυπηρετούνται με τον καλύτερο τρόπο από τα υπόλοιπα ξενοδοχεία της εταιρείας και συναδέλφων ξενοδόχων του νησιού. Με πνεύμα αλληλοϋποστήριξης, η Σκόπελος βγαίνει από αυτή τη δοκιμασία και δηλώνει πανέτοιμη να καλωσορίσει τους νέους επισκέπτες της».