Παραιτείται από μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου η Ελένη Λαΐτσου

«Έκτακτες επαγγελματικές υποχρεώσεις που αναγκαστικά δεν θα μου επιτρέπουν την τακτική συμμετοχή μου στα δημοτικά συμβούλια και τις υπόλοιπες θεσμικές διαδικασίες των διασυλλογικών οργάνων, με ωθούν να μη συνεχίσω ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρήγα Φεραίου για την επόμενη πενταετία.
Τον πολύ σημαντικό ελεγκτικό και διεκδικητικό ρόλο της αντιπολίτευσης θα τον ασκούν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τα υπόλοιπα μέλη της μείζονος αντιπολίτευσης που έχουν αποδείξει την ικανότητά τους επανειλημμένα», επισημαίνει σε δήλωσή της η νυν δήμαρχος Ρήγα Φεραίου και εκλεγείσα ως επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Ελένη Λαΐτσου.

Όπως αναφέρει ως Δήμαρχος τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνίστηκα με όλες μου τις δυνάμεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και τη συνδρομή των δημοτικών υπηρεσιών, προκειμένου να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη του Δήμου και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών.

«Χωρίς διακρίσεις, αλλά συλλογικά, πετύχαμε πολλά, υλοποιήσαμε έργα, ενώ πολλά άλλα ξεκίνησαν και θα ολοκληρωθούν μέσα στα επόμενα χρόνια. Το συνολικό έργο των 30.000.000 ευρώ της τελευταίας τετραετίας, μολονότι τη δυσβάστακτη οικονομική κρίση, αποτελεί παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές και ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξουν συνεχιστές. Ένα έργο που ήταν προϊόν 24ωρης προσωπικής απασχόλησης με τα θέματα του Δήμου και αξιοποίησης όλων των σύγχρονων εργαλείων για την άντληση πόρων από ευρωπαϊκά κονδύλια και την ορθολογική διαχείριση των οικονομικών», επισημαίνει η δήμαρχος.

Όπως αναφέρει, με ήθος, συνέπεια και αποτελεσματικότητα η Ενωτική Κίνηση Δημοτών Φερών-Κάρλας-Κεραμιδίου, θα βρίσκεται κοντά στο δημότη και στον τόπο, ενώ προσωπικά από τη θέση της επικεφαλής της παράταξης θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια, ώστε αυτά που κτίσαμε όλοι μαζί, να μην γκρεμιστούν, αντίθετα να πολλαπλασιαστούν.

«Στους χιλιάδες δημότες που στήριξαν τον αγώνα μας θέλω να τους ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς και να τους διαβεβαιώσω ότι η παράταξή μας, όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και στα επόμενα, θα παραμείνει η δική τους φωνή έκφρασης και διεκδίκησης για την πρόοδο της τοπικής κοινωνίας», καταλήγει στη δήλωσή της η Ελένη Λαΐτσου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.