Έργα αποκατάστασης στη Ζαγορά

Ασφαλτικά έργα αποκατάστασης πραγματοποιήθηκαν χθες, στο εθνικό οδικό δίκτυο Βόλου – Τσαγκαράδας και συγκεκριμένα στην περιοχή Μαυρούτσα Τ.Κ. Κισσού της Δημοτικής Ενότητας Μουρεσίου.
Γενικότερα στην συγκεκριμένη περιοχή παρουσιάζονται έντονα και συνεχόμενα κατολισθητικά φαινόμενα με αποτέλεσμα η διέλευση όλων των οχημάτων να μην είναι ασφαλής. Για τον λόγο αυτό, μετά από συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, επισπεύστηκαν οι εργασίες για την αποκατάσταση του τμήματος αυτού της Εθνικής οδού, ενόψει και της έναρξης της χειμερινής περιόδου όπου τα προβλήματα θα ήταν σοβαρότερα από τις βροχοπτώσεις και τις χιονοπτώσεις.
Στο σημείο των έργων βρέθηκε, ο Δήμαρχος Ζαγοράς Μουρεσίου κ. Παν. Κουτσάφτης, η Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Μουρεσίου κ. Τζωρτζίνα Χριστοδούλου και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος για την ύδρευση και άρδευση κ. Κων. Μαργαρίτης μαζί με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου για την άμεση μετατόπιση και αποκατάσταση ζημιών των αγωγών ύδρευσης και άρδευσης που βρίσκονται στο σημείο εκείνο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.