Έργα καθημερινότητας στο οδικό δίκτυο από την Περιφερειακή Ενότητας

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαίρεσης βράχων από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας – Β. Σποράδων, στη Χρυσή Ακτή Παναγιάς Ν. Αγχιάλου με σκοπό να αποτραπεί η πιθανότητα κατάπτωσης αυτών σε διερχόμενα οχήματα.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, ολοκληρώθηκε η δημιουργία τοιχίων αντιστήριξης σε δύο σημεία στην επαρχιακή οδό Αγ. Λαυρεντίου – Κάτω Λεχωνίων, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται έργο διαπλάτυνσης καθισμένου οδοστρώματος στην παλαιά επαρχιακή οδό Βόλου – Φαρσάλων στην περιοχή του οικισμού Πέρδικας Αλμυρού. Επίσης, εκτελούνται ασφαλτοστρώσεις στο οδικό δίκτυο Πορταριάς – Ζαγοράς.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι καθαρισμοί πρανών σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου της Μαγνησίας, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα διενεργηθεί διαγράμμιση στην επαρχιακή οδό Σκοπέλου.

Σχετικά με την πορεία των τεχνικών έργων η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας & Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη δήλωσε: «αν και με ισχνά οικονομικά μέσα, υλοποιούνται τεχνικές εργασίες, αυτονόητες αλλά και ουσιαστικές, με το βλέμμα μας στραμμένο πάντα στην βελτίωση του οδικού δικτύου και παράλληλα της τουριστικής φυσιογνωμίας του τόπου μας. Προσπαθούμε με τα λίγα να κάνουμε πολλά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.