Ήθελαν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα

Όπως έγινε γνωστό από το Λιμεναρχείο Σκιάθου «Μεσημβρινές ώρες σήμερα, κατά τον κατάπλου του Ε/Γ-Ο/Γ ΄΄ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ΄΄ Ν.Π. 10631 από τον λιμένα του Αγίου Κωνσταντίνου, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από Όργανα του Λιμεναρχείου Σκιάθου σε δύο (02) άρρενες αλλοδαπούς υπηκοότητας Συρίας ευρέθησαν να κατέχουν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδο από την Ελληνική Επικράτεια μέσω του Αερολιμένα Σκιάθου με προορισμό την Μόναχο Γερμανίας.

Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και πρόκειται σήμερα να προσαχθούνε ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου κατά την αυτόφωρη διαδικασία».

Εν τω μεταξύ, τις απογευματινές ώρες χθες, κατά τον κατάπλου του Ε/Γ-Υ/Γ ΄΄F/D EΡΑΤΩ΄΄ Ν.Π. 11061 από τον λιμένα του Αγίου Κωνσταντίνου, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από Όργανα του Λιμεναρχείου Σκιάθου σε αλλοδαπό υπηκοότητας Αφγανιστάν ευρέθη στη κατοχή του πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδο από την Ελληνική Επικράτεια μέσω του Αερολιμένα Σκιάθου με προορισμό το Μόναχο Γερμανίας.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη και πρόκειται σήμερα να προσαχθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.