Ήρθαν επικουρικοί οδηγοί για τα Κ.Υ. Σκιάθου, Σκοπέλου και Ζαγοράς

Υπέγραψαν σήμερα 12μηνες συμβάσεις εργασίας

Θωρακίζεται, ενόψει του καλοκαιριού υγειονομικά ο Ν. Μαγνησίας, καθώς σήμερα υπέγραψαν 12μηνες συμβάσεις εργασίας τρεις επικουρικοί οδηγοί ασθενοφόρων για τα Κέντρα Υγείας Σκοπέλου, Σκιάθου και Ζαγοράς και, σε συνδυασμό με την μετακίνηση νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού την ερχόμενη εβδομάδα, καθιστούν το Νομό, αυτάρκη για θέματα υγείας και χωρίς να απαιτηθούν μετακινήσεις προσωπικού από τη χερσαία Μαγνησία προς τα νησιά.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου Κώστα Καραμπάτσα, υπέγραψαν σήμερα στο Νοσοκομείο, συμβάσεις 12 μηνών τρεις επικουρικοί οδηγοί ασθενοφόρων, οι οποίοι θα καλύψουν τις ανάγκες που υπάρχουν στα Κέντρα Υγείας Σκοπέλου, Σκιάθου και Ζαγοράς.
Ο διοικητής τόνισε ότι, με τον τρόπο αυτό υλοποιείται το πάγιο αίτημα για κάλυψη των αναγκών που υπάρχουν την περίοδο αιχμής, που είναι το καλοκαίρι και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι τα Κέντρα Υγείας είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους χιλιάδες επισκέπτες που θα κάνουν τις διακοπές τους στην περιοχή, καθώς από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται η μετακίνηση από Κέντρα Υγείας νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού.

Η πρόσληψη των επικουρικών οδηγών ασθενοφόρων έγινε μετά από αίτημα της 5ης ΥΠΕ και του Νοσοκομείου Βόλου και άμεση ανταπόκριση του υπουργείου Υγείας, καθώς πρόθεση της πολιτικής ηγεσίας είναι να παρέχονται ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στους τουρίστες που κάνουν διακοπές στην Ελλάδα.
Μετά την εξέλιξη αυτή, το ενδεχόμενο να γίνουν κυκλικές μετακινήσεις οδηγών Κέντρων Υγείας της χερσαίας Μαγνησίας, για να καλύψουν κενά στα νησιά, απομακρύνεται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.