Βρήκαν μετά από δύο χρόνια αυτούς που λήστεψαν 63χρονο στον Αλμυρό

Ταυτοποιήθηκαν οι δύο και αναζητείται τρίτος συνεργός τους

Εξιχνιάστηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας σε συνεργασία με το Γραφείο Συλλογής και Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πληροφοριών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας και το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης, η ληστεία σε βάρος ημεδαπού που έλαβε χώρα στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού πριν από δύο περίπου χρόνια.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της 07-05-2013, τρεις δράστες διέρρηξαν το σπίτι του 63χρονου και αφού τον ακινητοποίησαν, ερεύνησαν τους χώρους της και έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 2.060 €, μία κυνηγετική καραμπίνα και ένα κινητό τηλέφωνο. Στη συνέχεια, έκοψαν το καλώδιο της σταθερής τηλεφωνικής σύνδεσης και διέφυγαν.

Ύστερα από μεθοδική και συστηματική έρευνα των συνεργαζόμενων Υπηρεσιών ταυτοποιήθηκαν δύο από τους δράστες της ληστείας, οι οποίοι είναι αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 32 και 33 ετών.

Σε βάρος τους εκδόθηκαν ισάριθμα εντάλματα σύλληψης του ανακριτή Βόλου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του τρίτου συνεργού τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.