Ανοίγει αύριο Τετάρτη το Χιονοδρομικό Κέντρο

Στους 40 πόντους έφθασε το χιόνι στην κορυφή…

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, θα λειτουργήσει κανονικά από την Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016 από τις 09:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα (εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες) δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας «Κενταύρων Όρος» κ. Γρηγόρης Ιγγλέσης.
Όπως δήλωσε χθες μιλώντας στο «Ράδιο-Ένα 102,5», το Κέντρο δεν ανοίγει την Τρίτη για λόγους ασφαλείας, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι χιονοστρώσεις , ενώ όπως σημείωσε, το χιόνι έχει φτάσει τους 40 πόντους».
Γίνονται όλες οι απαιτούμενες εργασίες, όπως άριστη χιονόστρωση σε όλες τις πίστες, καθώς το χιόνι είναι φρέσκο, τόνισε ο κ. Ιγγλέσης.
Όπως διευκρίνισε, το χιόνι θα διατηρηθεί για λίγες ημέρες εάν οι θερμοκρασίες, διατηρηθούν σε μεγάλα επίπεδα, όμως θα κρατήσει περισσότερο, εάν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις για επιδείνωση του καιρού το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η τιμολογιακή πολιτική για την χρήση των εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου, παραμένει ίδια με την περυσινή, ενώ ισχύουν εκπτώσεις για μαθητές, φοιτητές και στρατεύσιμους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.