Απαγχονισμένη σε δάσος στον Κισσό βρέθηκε αγνοούμενη γυναίκα

Τραγικό τέλος έδωσε στη ζωή της μια γυναίκα περίπου 55 χρονών, που αγνοούνταν από χθες το βράδυ και μετά από ολοήμερες έρευνες Πυροσβεστικής, ΕΜΑΚ και Αστυνομίας, βρέθηκε απαγχονισμένη σε δάσος στον Κισσό και σε κοντινή απόσταση από το σπίτι που διέμενε, στις 5.30 το απόγευμα. Η άτυχη γυναίκα φαίνεται ότι προέβη στην πράξη απελπισίας, διότι πρόσφατα έχασε τον σύζυγό της.

Την εξαφάνιση της άτυχης γυναίκας δήλωσαν χθες το βράδυ συγγενείς της στο Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών και από σήμερα το πρωί ξεκίνησε επιχείρηση διάσωσής της με 10 πυροσβέστες (και κλιμάκιο τεσσάρων ατόμων της ΕΜΑΚ) και αστυνομικούς, που έκαναν έρευνες κοντά στο χωριό, με δεδομένο ότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε παραπάνω κιλά και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Από νωρίς το πρωί πυροσβέστες και αστυνομικοί «χτένισαν» την περιοχή κοντά στο χωριό, χωρίς αποτέλεσμα, αν και στην έρευνα έλαβε μέρος και σκύλος διάσωσης της ΕΜΑΚ από τη Λάρισα, νωρίς το απόγευμα οι έρευνες επαναλήφθηκαν από τους πυροσβέστες, πριν πέσει το σκοτάδι, στην γύρω περιοχή από το σπίτι της, με αποτέλεσμα να την εντοπίσουν απαγχονισμένη, με αυτοσχέδιο βρόγχο που είχε περάσει σε κλαδί δένδρου!

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, που ανέλαβε την υπόθεση, ενώ ενημερώθηκαν τα δύο παιδιά της άτυχης γυναίκας, η οποία πριν λίγο καιρό είχε χάσει τον σύζυγό της και φαίνεται ότι δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.