Αποφεύχθηκε το λουκέτο στη ΔΕΗ Αλμυρού

Ανεστάλη τελικά, μετά από στοχευμένη παρέμβαση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας Κ. Δελημήτρου, η απόφαση (που είχε παρθεί πριν τις εκλογές της 25ης Γενάρη) για το κλείσιμο 14 Κέντρων Εξυπηρέτησης Πελατών της ΔΕΗ, ανάμεσα σ’ αυτά και του Αλμυρού.
Η παρέμβαση πραγματοποιήθηκε τόσο σε πολιτικό επίπεδο, με την αποστολή επιστολής διαμαρτυρίας στη Διοίκηση, όσο και στο αντίστοιχο υπηρεσιακό και είχε σαν άμεσο αποτέλεσμα τη ματαίωση του “λουκέτου” που επρόκειτο να μπει στο Ταμείο, αλλά και στο γραφείο της Εξυπηρέτησης Πελατών του υποκαταστήματος της ΔΕΗ στον Αλμυρό.
Θεωρείται σίγουρο, ότι η θετική αυτή εξέλιξη συμβαδίζει απόλυτα με το κοινό αίσθημα και τη βούληση των κατοίκων του Δήμου Αλμυρού και ολόκληρης της Νοτιοδυτικής Μαγνησίας που σε καμιά περίπτωση δεν επιθυμούν να υποστεί ακόμη ένα πλήγμα αποψίλωσης η περιοχή τους, ήδη υποβαθμισμένη και απογυμνωμένη από μια σειρά δημόσιων υπηρεσιών τα τελευταία χρόνια, όπως αναφέρουν άλλωστε και οι ίδιοι.

Υπενθυμίζεται, ότι βάσει πληροφοριών που υπήρχαν, στις 13 Φεβρουαρίου το κομμάτι του υποκαταστήματος που ανήκει στη ΔΕΗ (όχι στη ΔΕΔΗΕΕ) θα μεταφέρονταν, ενώ αναμένονταν και η γραπτή εντολή τις επόμενες εργάσιμες. Οι τράπεζες και το ταμείο θα ήταν η μόνη λύση για τους Αλμυριώτες, ενώ για οποιοδήποτε άλλο θέμα, θα έπρεπε να … ταξιδεύουν στο Βόλο. Τελικά, το πρόβλημα αποφεύχθηκε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.