Απόλυτη επιτυχία στις πανελλήνιες,μαθητών του Λυκείου Τσαγκαράδας

Η άριστη συνεργασία, φέρνει θετικά αποτελέσματα τόνισε ο Διευθ. του σχολείου Αδ. Μουζουρής

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος δήλωσε μιλώντας σήμερα στο «Ράδιο-Ένα 102,5» ο Διευθυντής του Λυκείου Τσαγκαράδας κ. Αδάμος Μουζουρής, με αφορμή την επιτυχία του συνόλου των μαθητών του συγκεκριμένου Λυκείου, που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Όπως τόνισε, «είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, καθώς για δεύτερη συνεχή χρονιά, όλα τα παιδιά πέρασαν σε Ιδρύματα. Επτά μαθητές διαγωνίστηκαν, τα έξι εισήλθαν σε πανεπιστημιακές σχολές και ο έβδομος πέρασε σε ΤΕΙ, καθώς ήταν η προτίμησή του, έχοντας μια έφεση προς το ξύλο και στο έπιπλο». Σύμφωνα με τον κ. Μουζουρή, το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και το παιδί να πετυχαίνει το στόχο του. Όπως σημείωσε, «γίνεται πολύ καλή δουλειά στα σχολεία, ας μην είμαστε συνέχεια μίζεροι. Και γίνεται δουλειά, όταν υπάρχει μια άριστη συνεργασία όπως συμβαίνει στο σχολείο μας, ανάμεσα στους μαθητές, τους καθηγητές και στους γονείς. Είναι ένα φιλικό, άριστο κλίμα σχέσεων, όπου οι ρόλοι είναι βέβαια διακριτοί και ουσιαστικά δεν εμπλέκεται ο ένας στους ρόλους του άλλου».

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, «υπήρχε ιδιαίτερα καλή συνεργασία και με την Επιτροπή Παιδείας του δήμου και αυτό πιστεύω ότι θα συνεχιστεί».

Όπως υποστήριξε ο κ. Μουζουρής, «το σημαντικό είναι η επιθυμία και θέληση των φορέων που εμπλέκονται στη σχολική κοινότητα για να πετύχουν κάτι το καλό. Όταν αυτή η συνεργασία υπάρχει, όταν οι καθηγητές μπορούν και θέλουν να προσφέρουν, όταν οι γονείς είναι κοντά στο σχολείο, τότε, οι μαθητές αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει ένα κλίμα αγάπης και συμπαράστασης, τότε το αποτέλεσμα είναι το αναμενόμενο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.