Αύξηση 3% στις πτήσεις από Σκανδιναβία για Σκιάθο

Προβλέπεται για την τουριστική περίοδο του τρέχοντος έτους

Στη Στοκχόλμη πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με μεγάλη επιτυχία , από 12/02 έως 15/02 η διεθνής τουριστική έκθεση Greekland Panorama.

Όπως τονίζεται απ΄ τη δημοτική αρχή Σκιάθου, «το περίπτερο της Σκιάθου, αποτέλεσε ένα από τα Hot Spots της προτίμησης των επισκεπτών της έκθεσης, μιας και είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς διακοπών για τους Σκανδιναβούς. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, η Σκιάθος δέχεται 9-10 πτήσεις εβδομαδιαίως από Σκανδιναβία και αποτελούν το 20-25% του τουριστικού προϊόντος των Σποράδων.

Το φορτωμένο πρόγραμμα του τριημέρου περιλάμβανε σημαντικές συναντήσεις των φορέων του νησιού με κορυφαίους tour operators όπως την κα. Johana Thors (senior contracts manager of Thomas Cook Northen Europe), τον κ. Jacke Mentzas (Co Operator Air Tour), τον κ. Φιλιπόπουλο και την κα. Nina Hornewall (Apollo). Επιπλέον πραγματοποιήθηκε και συνάντηση στο περίπτερο της Σκιάθου με τον Πρέσβη της Ελλάδος στη Σουηδία κ. Δημήτρη Τουλούπα.

Επίσης στα πλαίσια της έκθεσης, ο Πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Δήμου Σκιάθου κ. Παναγιώτης Διολέττας παραχώρησε ραδιοτηλεοπτικές συνεντεύξεις σε ΕΡΤ και ΡΙΚ.

Τα μηνύματα που έλαβαν οι εκπρόσωποι της Σκιάθου, κατά την διάρκεια της έκθεσης, ήταν πέρα ως πέρα θετικά για την τουριστική περίοδο του 2016, προβλέποντας αύξηση της τάξεως του 3% στις πτήσεις από Σκανδιναβία, με ακόμα μεγαλύτερη αύξηση το καλοκαίρι του 2017.

Ταυτόχρονα έγιναν σημαντικές κινήσεις για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη του νησιού, με δράσεις όπως τη συμμετοχή της Σκιάθου σε διεθνές φεστιβάλ τουριστικού ντοκιμαντέρ».
grekland4

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.