«Βουτιά» θανάτου 69χρονου που έπεσε με το Ι.Χ. σε γκρεμό 70 μέτρων!

«Βουτιά» θανάτου για έναν 69χρονο άνδρα, κάτοικο –εν ζωή – Βόλου, που, καθώς κατευθυνόταν προς Φάρσαλα, στις 11.55 το μεσημέρι, έχασε, από άγνωστη αιτία, τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έφυγε σε γκρεμό βάθους περίπου 70 μέτρων, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στις 11.55 ενημερώθηκε από διερχόμενο οδηγό, η Πυροσβεστική Υπηρεσία για αυτοκίνητο που έπεσε σε γκρεμό στο 32ο χλμ. της οδού Βόλου – Φαρσάλων και επί τόπου πήγαν τρία οχήματα με επτά πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αλμυρού.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκε να κατέβουν σε βάθος περίπου 70 μέτρων για να φτάσουν το αυτοκίνητο, ενώ ο οδηγός ήταν νεκρός στη θέση του, φορώντας ζώνη ασφαλείας. Μάλιστα οι πυροσβέστες χρειάστηκε να κόψουν την πόρτα του αυτοκινήτου για να τον απεγκλωβίσουν, ενώ στη συνέχεια τον ανέσυραν με φορείο στο δρόμο, όπου περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Τροχαία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος, ο οδηγός, που βρισκόταν μόνος στο αυτοκίνητο είναι ο Θεόδωρος Ιωάν. Κόνιαρης, που είναι κατεύθυνση προς τα Φάρσαλα και, κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έφυγε αριστερά του δρόμου, χτύπησε στη μπαριέρα και το αυτοκίνητο έφυγε στον γκρεμό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.