Γ. Σούρλας: «Δημοσιογραφική αθλιότητα σε βάρος μου»…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Προαναγγέλλει προσφυγή του στη Δικαιοσύνη για παρουσιαστή- δημοσιογράφο

Για δημοσιογραφική αθλιότητα, κάνει λόγο σε δημόσια δήλωσή του, ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ. Γ. Σούρλας, κατονομάζοντας συγκεκριμένο τοπικό τηλεοπτικό πρόσωπο- παρουσιαστή και δημοσιογράφο, προαναγγέλλοντας προσφυγή του στη Δικαιοσύνη. Όπως αναφέρει, «ακόμη μια αθλιότητα σε βάρος μου, κατέγραψε στο ενεργητικό του ο Σωτήρης Πολύζος, που άλλωστε αποτελεί και το κυρίαρχο βίωμά του. Αυτή τη φορά, με «συνέλαβε» να κοιμάμαι στην εκδήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη με την κάμερα του σταθμού που εργάζεται, σπεύδοντας να προβάλλει εικόνες στην εκπομπή του (11.11.2015) με μεγάλη χαιρεκακία, αποδίδοντας μάλιστα την αιτία στην ηλικία και στην κόπωση.

Αν είχε τσίπα και στοιχειώδη αγωγή, θα μπορούσε αφού βρισκόταν δίπλα μου, να δει ότι κάποια στιγμή έκανα χρήση του κινητού τηλεφώνου μου, πήρα το μήνυμα που μου έστειλε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, και τον ενημέρωσα για το τι συνέβη με την εκδήλωση στο Αχίλλειο και του είπα να επικοινωνήσει με τον Αδ. Γεωργιάδη, πράγμα το οποίο και έκανε.
Τον ευχαριστώ που με ενδιαφέρον, παρακολουθεί χρόνια την ηλικία μου και έχει αναγορευθεί σε πολύ καλό αυτόκλητο «ληξίαρχο», που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί και από τον Δήμο. Ήθελα, να αντιπαρέλθω και αυτή την αθλιότητα με περιφρόνηση, αλλά δεν μπορούσα να μην ανταποκριθώ στο αίτημα όλων εκείνων που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και είδαν την πραγματικότητα, αλλά και σε πολλούς άλλους, οι οποίοι θεώρησαν πολύ προσβλητική και κακοήθη αυτή την ενέργεια. Στη συνέχεια το λόγο έχει η Δικαιοσύνη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.