Δύο νέα πρόσωπα στη Ν. Δημοκρατία

Σταύρος Νάκος και Βούλα Αλεξίου συζητιούνται στη Ρηγίλλης

Δύο νέα πρόσωπα θα κάνουν την έκπληξη στο νέο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Ν.Μαγνησίας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Magnesianews.gr και της Εφημερίδας «Μαγνησία». Πρόκειται για τον Σταυρή Νάκο αγαπημένο γιο του εκλιπόντος πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Θανάση Νάκου και τη Βούλα Αλεξίου παλαιό στέλεχος της ΝΔ και των ΑΝΕΛ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής κ. Τασούλας που είναι αρμόδιος για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στη Μαγνησία, έχει κάνει διάφορες επαφές με υποψήφιους βουλευτές του ψηφοδελτίου των εκλογών του Ιανουαρίου ώστε να αλλάξουν τουλάχιστον δύο με τον Σταυρή Νάκο και τη Βούλα Αλεξίου και αναμένεται μέχρι την Παρασκευή το ψηφοδέλτιο να κλείσει με τα δύο νέα ονόματα.

Ο Σταυρής Νάκος ο οποίος είναι ένας ιδιαίτερα επιτυχημένος επιχειρηματίας και εμφορούμενος από τις αξίες που του εμφύσησε ο πατέρας του Θανάσης, φέρεται να πείστηκε από τη ΝΔ να ακολουθήσει τον δρόμο του και σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για το έθνος και τη ΝΔ, θα βοηθήσει ώστε η παράταξη να ενωθεί και να προσθέσει ψήφους ώστε να εκλεγεί δεύτερη Βουλευτής η Ζέττα Μακρή.
Η κα Βούλα Αλεξίου είναι μια δραστήρια γυναίκα στον κεντροδεξιό χώρο, με αγώνες επί χρόνια στη ΝΔ, με εμπειρία και αργότερα στους ΑΝΕΛ. Μάλιστα εργάστηκε δίπλα σε πολλούς πολιτικούς, με ιδιαίτερη επιτυχία.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κα Αλεξίου την Τρίτη ήταν στη Ρηγίλλης όπου συζήτησε με τους βουλευτές που είναι υπεύθυνοι για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου και θεωρείται ότι η συμμετοχή της θα προσθέσει ψήφους στο ψηφοδέλτιο.

Γ.ΚΑΡΕΚΛΙΔΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.