Εγκρίσεις περιβαλλοντικών όρων

Υπογράφηκαν από τη Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, κ. Καλλιόπη Γερακούδη, οι παρακάτω αποφάσεις:

1.Έγκριση περιβαλλοντικών όρων για την εγκατάσταση και λειτουργία σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με καύση συσσωματωμάτων (pellets) βιομάζας, ισχύος 5MWe, φερόμενης ιδιοκτησίας της “UNIQUE PROPERTIES Α.Ε.”, που πρόκειται να εγκατασταθεί στη θέση «Καλαμποκιές» της κτηματικής περιφέρειας Ματαράγκας στο Δήμο Σοφάδων, στην Π.Ε. Καρδίτσας.

2.Έγκριση Περιβαλλοντικών όρων για τη λειτουργία του υφιστάμενου ξενοδοχείου κατηγορίας 2 αστέρων, με την επωνυμία “MILIA BAY” δυναμικότητας 63 κλινών, φερόμενης ιδιοκτησίας της επιχείρησης «ΜΕΝΑΛΟΝ Α.Ε.», που βρίσκεται στη θέση «ΜΗΛΙΑ» του Δήμου Αλοννήσου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, μετά από σύμφωνη γνώμη του ΠΕΣΠΑ Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας.

3.Έγκριση περιβαλλοντικών όρων για την εγκατάσταση και λειτουργία σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, με καύση συσσωμάτων (pellets) βιομάζας, ισχύος 1 MWe, φερόμενης ιδιοκτησίας της “APOLLO CAPITAL PROPERTIES Α.Ε.” , που πρόκειται να εγκατασταθεί στη θέση «Καλαμποκιές» της κτηματικής περιφέρειας Ματαράγκας, στο Δήμο Σοφάδων, στην Π.Ε. Καρδίτσας.

4.Έγκριση περιβαλλοντικών όρων του έργου «Μελέτη οδογέφυρας στο Βλαχογιάννι , Δήμου Ελασσόνας, της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.