Εκδηλώσεις –περιοδείες υποψηφίων βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

Την Τρίτη 13 Ιανουαρίου στη μία το μεσημέρι θα γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας ( Γαλλίας 6, Πλατεία Ελευθερίας) και θα δοθεί συνέντευξη τύπου για να παρουσιαστούν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος για τον νομό Μαγνησίας.

Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθούν δύο εκδηλώσεις: Στην περιοχή της Ν. Δημητριάδας οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας θα παρουσιάσουν το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ σε εκδήλωση που διοργανώνει η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικού Βόλου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Ιανουαρίου στις 6.30 το απόγευμα, σε αίθουσα απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου (Αγ. Δημητρίου-Αθηνάς).

Επίσης, η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Δυτικού Βόλου, την Τρίτη 13 Ιανουαρίου στις 6 μμ, διοργανώνει προεκλογική εκδήλωση για την παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ στο καφενείο «Αλάσκα» στην συνοικία Οξυγόνου. Την εισήγηση θα κάνει ο συντονιστής της ΝΕ Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Βογιατζής και οι υποψήφιοι βουλευτές θα συζητήσουν με τους παρευρισκόμενους.

Περιοδείες υποψήφιων βουλευτών Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας και υποψήφιοι βουλευτές την Τρίτη 13 Ιανουαρίου θα επισκεφθούν στις 11 πμ το Νοσοκομείο, όπου θα συναντηθούν με τους εργαζόμενους και την διοίκηση, στις 12.30 μ. το ΙΚΑ και στις 13.30 μ. το δημαρχείο Βόλου όπου θα συναντηθούν με τους εργαζόμενους και το ΔΣ του σωματείου ΟΤΑ Μαγνησίας
Το απόγευμα θα γίνει περιοδεία σε Άφησσο, Αφέτες, Νεοχώρι, Μηλιές, Πινακάτες.
Την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου στις 11 πμ, θα γίνουν επισκέψεις και συναντήσεις με τους εργαζόμενους στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας (11.00 πμ), στο ΤΕΒΕ (12.00πμ), στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μαγνησίας (12.30 μ), και στην ΟΕΒΕΜ (1.30μ)
Το απόγευμα θα επισκεφθεί την περιοχή του Αλμυρού κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με υποψήφιους βουλευτές οι οποίοι στις 7 μμ θα μιλήσουν σε εκδήλωση της Οργάνωσης Μελών Αλμυρού, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.