Εκλογή Αποκεντρωμένων Οργάνων του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, θα διεξαχθούν πανελλαδικά εκλογές για την ανάδειξη των νέων αποκεντρωμένων οργάνων του ΠΑΣΟΚ.
Συγκεκριμένα θα εκλεγούν Νομαρχιακές Επιτροπές (Ν.Ε.), Νομαρχιακές Επιτροπές Καταστατικού και Πιστοποίησης (Ν.Ε.ΚΑ.Π.), Νομαρχιακές Επιτροπές Οικονομικού Ελέγχου (Ν.Ε.Ο.Ε.) και Δημοτικές Οργανώσεις (Δ.Ο.).
Οι διαδικασίες εκλογής που θα ακολουθηθούν, έχουν ως εξής:
• Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από 09:00 έως 19:00 στις 26/6/2016
• Εκλογικά τμήματα θα δημιουργηθούν σε κάθε Καλλικρατικό Δήμο και θα υπάρχει τριμελής εφορευτική επιτροπή από μέλη του ΠΑΣΟΚ της οικείας Δημοτικής Οργάνωσης (Δ.Ο.).
• Η εκλογή Δημοτικών Οργανώσεων θα γίνει σε κάθε Καλλικρατικό Δήμο.
• Οι Ν.Ε. θα έχουν από 7-11 μέλη, οι Δ.Ο. από 3 έως 5 μέλη, ενώ οι ΝΕΚΑΠ και ΝΕΟΕ θα είναι τριμελής. Ο ακριβής αριθμός των Ν.Ε. και των Δ.Ο. της Μαγνησίας, θα ανακοινωθεί με νεώτερο Δελτίο Τύπου.
• Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος θα καταβάλλεται το ποσό των 2€ ανά συμμετοχή.
• Για την ψηφοφορία θα χρησιμοποιηθεί το υφιστάμενο Μητρώο μελών, το οποίο έχει ανοίξει μέχρι 19 Ιουνίου (13:00) για επικαιροποίηση στοιχείων και εγγραφή νέων μελών. Αιτήσεις εγγραφής υπάρχουν στα γραφεία της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας.
• Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι Τετάρτη 22 Ιουνίου, ώρα 21:00. Υποψήφιοι μπορεί να είναι ΜΟΝΟ πιστοποιημένα μέλη του ΠΑΣΟΚ και οι υποψηφιότητες κατατίθενται αυτοπροσώπως στα γραφεία της ΝΕ.
• Επιθυμίες μελών για συμμετοχή στις εφορευτικές επιτροπές πρέπει να εκφραστούν τηλεφωνικά ή προσωπικά στα γραφεία της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας μέχρι την Παρασκευή 17 Ιουνίου, ώρα 21:00.
Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας θα καταβάλλει την κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενημέρωση όλων των μελών και τη διασφάλιση του αδιάβλητου της διαδικασίας και της απρόσκοπτης συμμετοχής των μελών του ΠΑΣΟΚ.
Περισσότερες πληροφορίες θα δίδονται σε κάθε ενδιαφερόμενο, στα γραφεία της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας (Αντωνοπούλου 66, 2ος όροφος, τηλ.2421305572-3)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.