Επαφές της αντιπεριφερειάρχη με καθηγητές και αιρετούς στην Τσαγκαράδα

Το Γυμνάσιο και Λύκειο Τσαγκαράδας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη, με την ευκαιρία της αναμονής στην περιοχή του υπουργού Παιδείας, κ. Ανδρέα Λοβέρδου, που τελικά δεν πήγε.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, η κ. Κολυνδρίνη συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς των συγκεκριμένων σχολείων για τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τα ζητήματα της εκπαίδευσης και κάλεσε όλο τον εκπαιδευτικό και μαθητικό κόσμο σε ενότητα ως προς τις διεκδικήσεις και τον αγώνα που πρέπει να γίνει, τονίζοντας την αντίθεσή της στις συγχωνεύσεις των σχολείων και ζητώντας την άμεση πλήρωση όλων των κενών, ώστε να προσφερθεί στους μαθητές η ποιοτική εκπαίδευση που απαιτείται.

Η κα Κολυνδρίνη, που άλλωστε έχει και η ίδια την ιδιότητα της εκπαιδευτικού, έγινε δεκτή σε ένα πολύ φιλικό κλίμα και κατά την εκεί επίσκεψή της δόθηκε η ευκαιρία για να συζητηθούν και πολλά άλλα θέματα, όπως η προσαρμογή του τρόπου μεταφοράς των μαθητών στις ανάγκες που προέκυψαν, αλλά κι άλλα ζητήματα που επιλύθηκαν επί τόπου.

“Η συνάντηση της κας Κολυνδρίνη με τον υπουργό, λόγω θεσμικής ιδιότητας, που επιδιώχθηκε μέσω… δημοσιογραφικών πληροφοριών, δεν κατέστη εφικτή εξ αιτίας της εμμονής του να τηρεί ένα αυστηρά ιδιωτικό πρόγραμμα, και συνεπώς δεν δόθηκε η ευκαιρία για μια πλήρη και αναλυτική ενημέρωσή του για τη συνολική κατάσταση της εκπαίδευσης σε επίπεδο Μαγνησίας”, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου.

Ωστόσο η αντιπεριφερειάρχης είχε τη χαρά να συναντηθεί για ακόμη μία φορά με τους κατοίκους και τους αιρετούς του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου και μετά από διάλογο να υπάρξει προσέγγιση σε μια σειρά από προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.