Επιμορφωτική συνάντηση παρουσίασης δωρεάν εκπαιδευτικών εργαλείων

Η Παιδαγωγική Ομάδα του Συμβουλίου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΣΠΕ) της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού (ΕΛΛΕΤ) και του Προγράμματος ΑΕΙΦΟΡΟ ΕΛΛΗΝΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ οργανώνει επιμορφωτική συνάντηση για την παρουσίαση των δωρεάν εργαλείων της Microsoft από εκπρόσωπο της εταιρίας τα οποία υποστηρίζουν τη μάθηση, την επικοινωνία και την παρουσίαση των εργασιών των μαθητών.

Στην επιμορφωτική συνάντηση μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και είναι δωρεάν, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο της ΕΛΛΕΤ (Τριπόδων 28,Πλάκα) κοντά στη στάση του Μετρό Ακρόπολη, την Πέμπτη 5 Μαρτίου, στις 18.00
Για την καλύτερη διοργάνωση της συνάντησης, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη δικτυακή φόρμα https://docs.google.com/forms/d/1teraa7IaHAu65Z6ub-ilGFWPAvMbK83dGOloemJxghU/viewform το αργότερο μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Τα ονόματα των επιλεγόμενων θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα μέχρι τις 2 Μαρτίου και στο τέλος της συνάντησης θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.