Επιτυχημένη παρουσία της Αλοννήσου στην 62η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Με επιτυχία συνεχίζεται η παρουσία του Δήμου Αλοννήσου στην 62η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς. Το περίπτερο του Δήμου Αλοννήσου επισκέπτονται καθημερινά πολλοί από τους επισκέπτες της έκθεσης, με μεγαλύτερη προσέλευση τα Σαββατοκύριακα, όπου η επισκεψιμότητα της έκθεσης είναι αυξημένη. Οι επισκέπτες ενημερώνονται τόσο για τις ομορφιές της Αλοννήσου και τις δραστηριότητες, όσο και για τους τρόπους πρόσβασης και τις επιλογές διαμονής στο νησί.

Έντονο είναι, εξάλλου, το ενδιαφέρον για το διαγωνισμό με κλήρωση πακέτων διαμονής και θαλάσσιων δραστηριοτήτων, ο οποίος διεξάγεται ραδιοφωνικά και διαδικτυακά αλλά και με επί τόπου κλήρωση στο περίπτερο.

Το περίπτερο του Δήμου Αλοννήσου επισκέφθηκαν εκ νέου ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, και ο Πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, Γιώργος Κομιανός, οι οποίοι συζήτησαν με την εκπρόσωπο του Δήμου Αλοννήσου, Κική Αναγνώστου, τις δυνατότητες μιας ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων.

Στο περίπτερο βρέθηκε και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Κηφισιάς, Κλεοπάτρα Χατζοπούλου, όπου συναντήθηκε με την εκπρόσωπο του Δήμου Αλοννήσου και συζήτησαν θέματα τουρισμού και τουριστικής προβολής, ζητώντας από την Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αλοννήσου, Κική Αναγνώστου, τη στήριξη της στο έργο της νεοσύστατης Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Κηφισιάς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.