Ευκαιρίες χρηματοδότησης στον κλάδο των τροφίμων

Εκδήλωση του Ορίζοντα 2020 την ερχόμενη Τετάρτη στο Ξενία

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος, μέλος του Δικτύου Enterprise Europe Network – Hellas, σε συνεργασία με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, Εθνικό Σημείο Επαφής για το Πρόγραμμα «Ορίζοντας 2020» και συντονιστή του Enterprise Europe Network – Hellas, διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Ορίζοντας 2020: ευκαιρίες χρηματοδότησης για τον κλάδο των τροφίμων».

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι χρηματοδοτικές ευκαιρίες που προκύπτουν για τις επιχειρήσεις του τομέα των τροφίμων μέσα από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Ορίζοντας 2020. Θα δοθούν επίσης χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής και πληροφορίες για εύρεση εταίρων/αναζήτηση συνεργατών κυρίως στα ευρωπαϊκά έργα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015, στο ξενοδοχείο DOMOTEL ΞΕΝΙΑ ΒΟΛΟΥ. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα να ενημερώσουν μέχρι την Δευτέρα 22 Ιονίου.

Στην εκδήλωση θα γίνουν εισηγήσεις για την επισιτιστική ασφάλεια, βιώσιμη γεωργία και δασοκομία, θαλάσσια έρευνα και ναυτιλία, ενημέρωση επί διαδικαστικών θεμάτων συμμετοχής μιας επιχείρησης, καθώς και για τα εργαλεία χρηματοδότησης καινοτόμων επιχειρήσεων – SME Instrument & Fast Track to Innovation.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.