Ζέττα: Στα δυσπρόσιτα σχολεία εντάσσεται το Γυμνάσιο Αλοννήσου

Στα δυσπρόσιτα σχολεία εντάσσεται τελικά, το Γυμνάσιο Αλοννήσου, μετά από τροπολογία του Υπ.Παιδείας, ικανοποιώντας αίτημα της τοπικής κοινωνίας.

Όπως ανακοινώθηκε απ’ το Πολιτικό γραφείο της βουλευτού Μαγνησίας της Ν.Δ κας Ζέττας Μακρή «η βουλευτής ενημέρωσε την Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου τον δήμαρχο Αλοννήσου κ. Π. Βαφίνη, ότι, κατόπιν αιτήματός της, με τροπολογία της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων το Γυμνάσιο Αλοννήσου εντάσσεται στην κατηγορία των δυσπρόσιτων περιοχών, ακολουθώντας τον σχετικό χαρακτηρισμό και την κατηγοριοποίηση του Δημοτικού Σχολείου Αλοννήσου.

Ο δήμαρχος Αλοννήσου είχε ζητήσει με επιστολή του την παρέμβαση της κας Μακρή, προκειμένου να επιλυθεί το συγκεκριμένο θέμα, που δημιουργούσε προβλήματα στην λειτουργία του Γυμνασίου Αλοννήσου.

Όπως δήλωσε η βουλευτής Μαγνησίας, με την τροπολογία αυτή και την αναμοριοδότηση του Γυμνασίου Αλοννήσου ικανοποιείται το αίτημα των κατοίκων της Αλοννήσου αλλά και των εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και, κυρίως, δίνεται λύση στο χρόνιο πρόβλημα της δυσλειτουργίας του συγκεκριμένου σχολείου’.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.