Ζήτησαν ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στη Μαγνησία

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Πανούση, πραγματοποίησαν οι βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ,Μεϊκόπουλος Αλέξανδρος, Δελημήτρος Κώστας, Παπανάτσιου Κατερίνα και Μπαλλής Μάκης.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα όπως η ανάγκη επαρκούς στελέχωσης με προσωπικό και εξοπλισμό των αστυνομικών δυνάμεων στη Μαγνησία, ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην ανάγκη ενίσχυσης της αστυνομικής παρουσίας σε περιοχές της περιφέρειας όπως Ζαγορά, Μούρεσι, Αγχίαλος, Αλμυρός, Τρίκερι κ.α. όπου έχουν διαπιστωθεί ελλείψεις.

Επίσης, ζητήθηκε από τους βουλευτές η επίσπευση των διαδικασιών, ώστε να λειτουργήσουν άμεσα οι καινούριες εγκαταστάσεις των Αστυνομικών Υπηρεσιών Μαγνησίας, ενώ τονίστηκε από όλους ότι, με δεδομένες τις υπάρχουσες ελλείψεις, οι αστυνομικές δυνάμεις θα πρέπει κατά προτεραιότητα να τίθενται στην υπηρεσία του πολίτη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.